Workshop

De 5 gouden principes van High Performance

Als leider ben je zelf geïnspireerd om structureel te werken aan de prestatieverbetering van jullie organisatie. Nu wil je de rest van je MT en de belangrijkste mensen mee krijgen in jouw enthousiasme. Bespreken in de MT-vergadering heeft niet de impact die je zoekt. Je wilt dat je collega’s begrijpen en vooral voelen dat werken aan een High Performance Organisatie nodig én leuk is.

Na een goed gesprek waarin ik jullie ambities en uitdagingen leer kennen, maak ik een workshop die aansluit bij jullie situatie. Daarin neem ik jullie eerst mee in de 5 gouden principes van High Performance Organisaties. Daarna creëren jullie inzicht in het potentieel van jullie organisatie en vertalen jullie dit in concrete speerpunten. Aan het eind van de workshop staan er heldere prioriteiten en afspraken over de eerste stappen op weg naar een high performance organisatie.

Na 2 maanden hebben we een ‘kompas’ gesprek om te kijken of wat er met de afspraken is gebeurd waar jullie eventueel moeten bijsturen.

Ben je benieuwd of deze workshop iets voor jullie kan zijn? Maak dan een belafspraak. In drie kwartier spreken we jouw uitdagingen door en bekijken we of en hoe deze workshop voor jullie de beste keuze is.

Wil je meer weten?

Herken je de vraagstukken of wil je meer weten over mijn aanbod? Bel, mail of whatsapp gerust.

Neem contact op
We zien het MT per week groeien
Wij wilden ons nieuwe MT een vliegende start geven om een top team te worden. Richard luisterde, stelde verdiepingsvragen, oordeelde niet, was rustig en scherp. Na een groepsgesprek, individuele gesprekken en een teamtest heeft hij een voorstel gedaan dat precies bij ons past. Dit heeft hij aan de MT-leden gepresenteerd. Zij waren eigenlijk direct enthousiast en herkenden hun inbreng.
Zijn professionele aanpak, rust, pragmatisme en doortastendheid waren voor ons doorslaggevend in de keuze voor hem.
Rob de Jong CEO en eigenaar Inspectrum
inspectrum.nl
Menu sluiten