Lezing

Kraak de Code van High Performance

Bij sommige mensen lijkt succes als vanzelf aan te komen waaien, terwijl anderen blijven voortploeteren in de hoop op die ene grote klapper die ze succesvol en beroemd maakt. Helaas voor die mensen komt die klapper bijna nooit.

Al zolang er mensen bestaan zoeken ze naar die éne gouden succesformule. Een formule die van iedereen een winnaar maakt en je eeuwige roem brengt.  Pilletje erin, modelletje gebruiken en óp naar Utopia…….was het maar zo eenvoudig.

“Toch is succes voor elke organisatie of leider haalbaar.”  Dat laat ik graag zien in een lezing of masterclass over High Performance Organisaties.

Met mijn voeten in de klei en mijn hart bij klanten en medewerkers heb ik ontdekt dat er 5 gouden principes bestaan die je áltijd terugziet bij zeer succesvolle leiders en hun organisaties. Principes die iedereen kan toepassen, in grote en kleine organisaties. Ik laat in een levendige, interactieve lezing of masterclass zien waar je op kunt sturen en welke valkuilen je moet omzeilen. Ik zet je aan het denken én aan het werk. Door tal van oefeningen krijg je inzicht in de succesfactoren waaraan je kunt werken. Dat is niet alleen relevant voor managers maar zeker ook voor medewerkers.

Ik prikkel je om de code te kraken waarmee je deze principes kunt vertalen naar jouw situatie en jouw organisatie. Zelfs als je maar 1 of 2 van die gouden principes consequent toepast ga je al een enorm verschil merken.

Na afloop ben je klaar om in actie te komen, je weet waar je aan wilt werken en je hebt taal om anderen mee te nemen in je enthousiasme.

Ben je benieuwd of een lezing (30 – 60 minuten) of Masterclass (1½ – 2 uur) iets voor jullie kan zijn? Maak dan een belafspraak. We bespreken dan jouw uitdagingen en bekijken we of en hoe deze vorm voor jullie de beste keuze is.

Wil je meer weten?

Herken je de vraagstukken of wil je meer weten over mijn aanbod? Bel, mail of whatsapp gerust.

Neem contact op
Richard is toegankelijk, nuchter, professioneel, confronterend zonder te kwetsen
Het traject met Richard heb ik als erg positief ervaren. Het resultaat was een beter functionerend managementteam met een gemeenschappelijk taalgebruik om elkaar makkelijker aan te spreken op ‘verkeerd’ gedrag. Richard is toegankelijk, nuchter, professioneel, confronterend zonder te kwetsen. Hij brengt een goede combinatie van coaching capaciteiten en business experience, sterke interventies op proces. Hij is in staat om belangrijke theoretische modellen simpel en toegankelijk te houden, zodat ze ook toepasbaar blijven zonder begeleiding.
Jan Willem Koch RM Managing Director Continental Europe Hallmark Cards
hallmark.nl

Maak van jouw organisatie een high-performance organisatie

Download de gratis de whitepaper en verbeter de resultaten van jouw organisatie.
Menu sluiten