1-op-1 leiderschapscoaching

Het kan eenzaam zijn in de top. Je kunt en wilt niet alles bespreken met je collega’s. Sommige inhoudelijke dilemma’s liggen erg gevoelig. Af en toe moet je afwegingen maken die mensen teleur zullen stellen of die zelfs ten koste van mensen gaan. Maar hoe weet je of je de juiste, integere keuzes maakt? Welke waarden wil je leidend laten zijn in die keuzes. Wat is voor de lange termijn het beste voor het bedrijf? Hoe blijf je daarin trouw aan alles waar jij voor staat?

Natuurlijk kan het helpen om een wandeling te maken om daar rustig over na te denken, of er gewoon een nachtje over te slapen. Nadeel is dat je mogelijk in je eigen cirkel blijft redeneren of überhaupt geen creatieve gedachten krijgt. Ook een goed gesprek met een vriend of vriendin kan bijdragen aan nieuwe inzichten. Maar wil je daar in alle openheid je zakelijke en persoonlijke dilemma’s blootleggen? Hun goedbedoelde adviezen zijn eigenlijk niet wat je zoekt.

Dan is het prettig om een gelijkwaardige professionele gesprekspartner te hebben, een snelle denker die je uitdaagt, inspireert en de spiegel voorhoudt. Iemand met een nuchtere en praktische aanpak die zelf jarenlang in de managementklei heeft gestaan en MT ‘s heeft geleid. Een partner die bovendien niet alleen naar jouw persoonlijke effectiviteit kijkt maar juist de verbinding maakt met de ontwikkeling van je organisatie. Ik help je om richting te kiezen, koers te houden en onderweg creatief te handelen.

Als ervaren leiderschapscoach loop ik als het ware een poosje met je mee. Meestal een half jaar tot een jaar afhankelijk van wat nodig is. Daarna spreken we 1 keer per half jaar een ‘kompas’ gesprek af om te kijken of je nog op koers ligt en waar je eventueel moet bijsturen.

Ben je benieuwd of ik die sparringpartner voor je kan zijn? Maak dan een belafspraak. In drie kwartier spreken we jouw uitdagingen door en bekijken we of 1-op-1 leiderschapscoaching voor jou de beste aanpak is.

Wil je meer weten?

Herken je de vraagstukken of wil je meer weten over mijn aanbod? Bel, mail of whatsapp gerust.

Neem contact op
Een goede investering in jezelf en in je organisatie
Ik ervaar Richard als oprecht, prettig in de omgang, niet bevooroordeeld, hij bekijkt situaties van diverse kanten. Hij heeft veel ervaring die hij op een goede manier deelt, niet alleen zijn successen maar ook zijn lessons learned.  Hij durft geprezen managementtheorieën in twijfel te trekken. Al met al is werken met Richard goede investering in jezelf en in je organisatie. Verwacht geen wonderen in 1 sessie, maar wel over de jaren heen.
Jochanan Bax Eigenaar en CEO Bax Music
bax-shop.nl

Maak van jouw organisatie een high-performance organisatie

Download de gratis de whitepaper en verbeter de resultaten van jouw organisatie.
Menu sluiten