Aanbod

Het gaat bij mijn relaties eigenlijk best goed. Toch vinden ze dat er veel meer uit hun organisatie te halen valt. Ze lopen tegen dingen aan die het juist moeilijker maken om te groeien in plaats van makkelijker. Het gevolg is dat ze soms meer met intern gedoe bezig zijn dan met hun core-business.

Ze zoeken dan een partner met senioriteit, een snelle denker met volop ervaring in organisatievraagstukken. Iemand die de vinger op de zere plek legt. Iemand die een bewezen en praktische aanpak biedt om ingesleten patronen te doorbreken.

Ik help ze daar graag bij:

High Performance Organisatie – 100% specifieke aanpak

Standaard aanpakken zijn er al genoeg. Daarom kiezen relaties voor een 100% specifieke aanpak. We werken een jaar lang samen aan het verbeteren van de organisatie. Door een grondige analyse bepalen we wat en wie er moet veranderen. Daarna komt de vraagt hoe we moeten veranderen, wat werkt in jullie organisatie? Zo stippelen we samen het pad uit naar het gewenste doel: een High Performance Organisatie.

High Performance MT – Teamcoaching

Je managementteam is een cruciale factor in het succes van de organisatie. Wil je de effectiviteit van je MT vergroten, de samenwerking verbeteren, meer impact maken of meer vanuit jullie missie, visie en strategie opereren? Dan is MT-coaching een prima investering. Het resultaat is een High Performance MT met meer plezier in de samenwerking. Het MT wordt een inspiratiebron voor de hele organisatie.

1 – op – 1 Leiderschapscoaching

Het kan best eenzaam zijn in de top. Je kunt en wilt niet alles bespreken met je collega’s. Dan is het fijn om een gelijkwaardige gesprekspartner te hebben, een snelle denker die je uitdaagt, inspireert en de spiegel voorhoudt. We bespreken zowel zakelijke als persoonlijke uitdagingen. Ik help je om richting te kiezen, koers te houden en creatief te handelen, op weg naar High Performance Leiderschap.

Workshop – De 5 gouden principes van High Performance Organisaties

Na een goed gesprek waarin ik jullie ambitie en uitdaging leer kennen, gaan we kort en intensief aan de slag.  In een workshop van 3½ uur creëren jullie inzicht in het potentieel van de organisatie en vertalen jullie dit in concrete speerpunten. Aan het eind van de workshop staan er een heldere prioriteiten en afspraken over de eerste stappen op weg naar een 9+ Organisatie.

Lezing – “Kraak de Code van blijvend succes!”

In een uur vol interactie, humor en energie geef ik jullie inzicht in de 5 gouden principes van High Performance Organisaties. Vooraf stemmen we af wat er in de organisatie speelt, zo sluit mijn verhaal altijd aan op jullie actualiteit.  Deelnemers raken geïnspireerd om na afloop direct en concreet aan de slag te gaan. Kraak de code om de 5 gouden principes te vertalen naar jullie ambities.

Wil je meer weten?

Herken je de vraagstukken of wil je meer weten over mijn aanbod? Bel, mail of whatsapp gerust.

Neem contact op
Richard is toegankelijk, nuchter, professioneel, confronterend zonder te kwetsen
Het traject met Richard heb ik als erg positief ervaren. Het resultaat was een beter functionerend managementteam met een gemeenschappelijk taalgebruik om elkaar makkelijker aan te spreken op ‘verkeerd’ gedrag. Richard is toegankelijk, nuchter, professioneel, confronterend zonder te kwetsen. Hij brengt een goede combinatie van coaching capaciteiten en business experience, sterke interventies op proces. Hij is in staat om belangrijke theoretische modellen simpel en toegankelijk te houden, zodat ze ook toepasbaar blijven zonder begeleiding.
Jan Willem Koch RM Managing Director Continental Europe Hallmark Cards
hallmark.nl

Maak van jouw organisatie een high-performance organisatie

Download de gratis de whitepaper en verbeter de resultaten van jouw organisatie.
Menu sluiten